Du beställer produkter hos oss direkt via vår hemsida.

1. Klicka på en produkt för att komma till produktsidan
2. Välj storlek eller färg (för produkter där valmöjligheter finns).
3. Klicka på den röda knappen "Lägg i varukorgen".
4. Klicka på knappen "Till kassan" för att gå vidare till betalning
5. Fyll i formuläret med dina person och adressuppgifter
6. Klicka på knappen "Till betalning" och välj betalsätt.

Inkommande beställningar hanteras inom 24 timmar eller närmaste vardag efter beställningen. Du får per automatik en beställningsbekräftelse via e-post efter att du har genomfört din beställning. Vårt mål är att du som kund ska ha dina varor inom 1-2 dagar efter att vi tagit emot din beställning.