Produkter som finns på lager:

Produkter som är beställningsbara på vår hemsida finns på vårt lager i Helsingborg och skickas till dig inom 24 timmar på vardagar.

Produkter som är slut i lager

Produkter som är slut i lager är inte beställningsbara. De är istället markerade med texten "Produkten är tillfälligt slut i lager.". Vår ambition är att få in slutsålda varor inom 10 arbetsdagar.

Bevaka en slutsåld produkt

Du kan bevaka en slutsåld produkt genom att ange din e-postadress på produktsidan. Vi meddelar dig via e-post när produkten åter finns i lager.

För att bevaka en produkt:

1. Klicka på knappen "Bevaka produkten".
2. Fyll i din e-postadress och godkänn
3. När produkten åter finns på lager får du ett meddelande från oss.